Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 19:15
Cabanes beca a una estudiant de la UJI per a fomentar el turisme de ponts i cap de setmana
L'Ajuntament de Cabanes ha incorporat ja este mes de febrer a una estudiant de la Universitat Jaume I a l'Oficina de Turisme, donant així continuïtat a l'aposta que des de la Regidoria s'ha fet per a dinamitzar el turisme de cap de setmana en el municipi.

<p>L'Ajuntament de Cabanes ha incorporat ja este mes de febrer a una estudiant de la Universitat Jaume I a l'Oficina de Turisme, donant així continuïtat a l'aposta que des de la Regidoria s'ha fet per a dinamitzar el turisme de cap de setmana en el municipi.

L'Oficina de Turisme estarà oberta caps de setmana i ponts, atesa per una estudiant especialitzada, que serà a més la persona encarregada de realitzar les visites guiades cada dissabte i diumenge. Els visitants i turistes ja tenen senyalitzats tots els punts d'interés turístic en el centre històric, amb una xicoteta explicació de cada un d'ells en castellà, valencià, anglés, francés i alemany. La senyalització ha suposat una inversió de 6.000 euros.

El Pressupost Municipal de Cabanes inclou en 2013 una partida destinada a una beca de formació amb la "Fundació Universitat i Empresa" amb una dotació econòmica de 3.300 euros per a becar els estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló a fi que puguen realitzar les pràctiques a Cabanes. Amb esta dotació l'Ajuntament complementarà el nombre de beques que aporte la Diputació Provincial en 2013 perquè un nombre més gran d'estudiants puga realitzar les pràctiques en la població.
</p>

Site developed with Drupal