Formulari de cerca

Cabanes aprova per unanimitat una moció per a evitar la instal·lació de qualsevol tipus d' incineradores en el municipi

L'alcalde no descarta sancionar a l'empresa del bulevard pel retard en la finalització de les obres.
El ple de Cabanes va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics una moció per a evitar les incineradoras en el municipi i donar suport a L'Alcora contra la contra la instal·lació d'una incineradora promoguda per l'empresa Reyval Ambient S.L.
La moció es va aprovar amb els vots a favor del PP, Units Pel Poble i PSPV i inclou que s'inicie l'estudi dels graus d'activitats o indústries susceptibles d'instal·lar-se en el polígon industrial de Cabanes, de manera que només es puguen permetre aquelles que no resulten nocives per al medi ambient, evitant les incineradoras i el tractament d'animals morts, que tampoc es podran ubicar per mitjà de cap Declaració d'Interés Comunitari ni una altra tramitació, en altres zones que no siguen el polígon.
El ple va rebutjar altres mocions d'Units Pel Poble, com la presentada per a demanar la retirada per part del Consell del Decret Llei 1/2012. La moció per a exigir la construcció a la urbanitzadora del camp de futbol en La Ribera, va ser rebutjada amb els vots en contra del PP a l'entendre l'equip de govern que des de fa mesos ja s'està pressionant a l'empresa perquè complisca el seu compromís i que en les últimes setmanes s'han compromés a presentar en l'Ajuntament un projecte de camp de futbol "d'acord amb les necessitats que té en estos moments La Ribera de Cabanes. Si el projecte no ens pareix l'adequat continuarem pressionant i exigint a l'empresa, tal com portem fent des de fa diversos mesos" va assenyalar l'alcalde Francisco Artola.
Sobre la petició de responsabilitats a l'empresa adjudicatària de les obres de construcció del bulevard en l'antiga carretera de Saragossa per no complir amb els terminis de finalització de les obres, l'alcalde va explicar que "entenc perfectament les molèsties i les queixes dels veïns al tractar-se d'una obra que tènia que estar acabada fa mesos". Els terminis d'execució no han pogut complir-se a l'haver sorgit algunes qüestions que no estaven dins del projecte. "Quan es finalece la valoració econòmica que això suposa es prendran les accions pertinents, i no es descarta en cap moment sancionar a l'empresa pel retard, ja que som coneixedors dels problemes que esta obra està ocasionant", va indicar l'alcalde.

Site developed with Drupal