Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:30
Cabanes aprova per unanimitat sol·licitar a la Conselleria de Sanitat l'ampliació de l'ambulatori i el consistori de La Ribera
El ple de l'Ajuntament de Cabanes va aprovar per unanimitat una moció conjunta dels tres partits polítics per a sol·licitar a la Conselleria de Sanitat partida pressupostària a fi de materialitzar l'ampliació de l'ambulatori i del consultori de La Ribera.

<p>El ple de l'Ajuntament de Cabanes va aprovar per unanimitat una moció conjunta dels tres partits polítics per a sol·licitar a la Conselleria de Sanitat partida pressupostària a fi de materialitzar l'ampliació de l'ambulatori i del consultori de La Ribera.

L'alcaldessa Estrella Borrás va anunciar a l'oposició que ja ha sol·licitat a la Direcció Territorial de Sanitat una reunió a fi d'activar l'obra d'ampliació del centre de salut de Cabanes amb l'antic edifici de Correus, annex al local sanitari, una petició a què ara se sumarà l'ampliació a més del consultori mèdic de La Ribera, després de l'acord de PP, PSPV i Units Pel Poble per a sol·licitar-ho de manera conjunta. La moció inclou a més que es busque alternativa perquè les obres d'ampliació d'ambdós edificis sanitaris estiga inclosa en els Pressupostos de 2013.

Els tres partits van aprovar a més sol·licitar formalment al Ministeri de Foment la millora de la seguretat vial i dels vianants i els accessos per als nuclis urbans de La Ribera de Cabanes, a causa de la perillositat que entranya les voltants de la carretera Nacional 340. Les tres formacions reclamaran a més la millora de les parades dels autobusos escolars en La Ribera amb la instal·lació de marquesines, tal com van aprovar per unanimitat en l'última sessió plenària.
</p>

Site developed with Drupal