Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:15
Cabanes aprova tres obres per a millorar la seguretat vial i de vianants de la CV-10 per valor de 43.000 euros
L'equip de govern popular de Cabanes ha aprovat una modificació de crèdit per valor de 43.000 euros per a millorar la seguretat vial i de vianants de la travessia de la CV-10 a fi d'evitar qualsevol incident que poguera produir-se.

<p>L'equip de govern popular de Cabanes ha aprovat una modificació de crèdit per valor de 43.000 euros per a millorar la seguretat vial i de vianants de la travessia de la CV-10 a fi d'evitar qualsevol incident que poguera produir-se.

L'alcaldessa, Estrella Borrás, va portar al ple la modificació de crèdit que preveu la millora de la rotonda, la instal·lació d'una barana de seguretat per als vianants i l'obra de pavimentació, que ha provocat inundacions per aigües pluvials en dos vivendes i va assegurar que esta actuació “no suposarà en cap moment l'ampliació del cost de la CV-10 ja que es finançarà amb els diners de les contribucions especials que han pagat els veïns, un diners que en el seu dia va ser  avançat per l'Ajuntament perquè els ciutadans no hagueren de fer-ho”.

Les millores tenen un cost aproximat de 43.000 euros. En el cas de la rotonda, que no estava prevista en el projecte inicial i que l'empresa va proposar com a millora, s'ha entés que s'ha d'adequar millor al trànsit que suporta la travessia. La barana s'instal·larà ja que hi ha uns bancals que necessiten protecció per als vianants que passegen per les voreres mentres que les obres de pavimentació en el camí de baixada al Barranc de Ravatxol permetran que no es tornen a produir inundacions per aigües pluvials en vivendes de particulars.

En el mes de juliol, l'Ajuntament de Cabanes va advertir a la Conselleria d'Infraestructures que les obres de pavimentació tenien alguna deficiència ja que dos veïnes van presentar escrits queixant-se que els entrava aigua. La Conselleria d'Infraestructures ha entés, després d'una inspecció visual, que no hi ha cap problema, però davant de les queixes dels particulars “l'Ajuntament ha decidit fer front a l'obra per a donar-li solució, ja que existix partida pressupostària”.

Per a l'alcaldessa “el prioritari des que vaig arribar a l'equip de govern ha sigut resoldre els problemes dels meus veïns” i va afegir que “millorar la seguretat vial i de vianants de la travessia de la CV-10 és un tema urgent, per la qual cosa en breu s'executaran les obres”.
</p>

Site developed with Drupal