Formulari de cerca

Cabanes aprova els projectes del Fons d'Inversió Local amb 519.444'52 €

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Cabanes ha aprovat el paquet d'actuacions que s'inclouen dins del Fons d'Inversió Local que promou l'administració central per a este 2009.
Es tracta de quatre projectes que compten amb una inversió total de 519.444'52 euros que és la quantitat global que li pertany al municipi a tenor del nombre d'habitants empadronats en el moment d'aprovar este fons.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat que es tracta d'una actuació que servirà per a impulsar una sèrie d'actuacions en matèria de renovació de les infraestructures.
Siurana ha manifestat que "sempre són benvingudes estes ajudes des de l'administració central per a poder escometre estos quatre projectes que podrem impulsar".
El primer projecte aprovat correspon a la renovació de les infraestructures en el carrer Calvari amb un pressupost de 211.429'32 euros, i el segon, a les obres de millora en la xarxa de sanejament en la Venda de Sant Antoni amb una dotació de 80.189 euros.
Completen el paquet d'actuacions les obres d'adequació de l'entorn del nucli urbà en el Barranc del Ravatxol amb 224.868'20 euros així com la reposició de voreres en l'Avinguda Jaume I amb 2.958 euros.
D'altra banda, la primera autoritat municipal ha destacat el fet que es tracta d'una sèrie d'actuacions que beneficiaran tant els veïns del nucli urbà de Cabanes com de La Ribera.
Cal destacar que este paquet d'actuacions podrà veure prompte la seua finalització ja que que es tracta d'obres que per Llei han d'estar finalitzades enguany.

Site developed with Drupal