Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:15
Cabanes aprova destinar les pagues extres de l'alcaldessa i un regidor a millores en l'Escola Infantil
El ple de l'Ajuntament de Cabanes ha aprovat destinar les pagues extres de desembre tant de l'alcaldessa com del regidor de Servicis Públics a realitzar millores en l'Escola Infantil. L'alcaldessa Estrella Borrás va indicar que finalment s'ha optat per esta decisió ja que la partida de Servicis Socials té de moment suficient consignació per a acabar l'any atenent a les necessitats socials del municipi.

<p>El ple de l'Ajuntament de Cabanes ha aprovat destinar les pagues extres de desembre tant de l'alcaldessa com del regidor de Servicis Públics a realitzar millores en l'Escola Infantil. L'alcaldessa Estrella Borrás va indicar que finalment s'ha optat per esta decisió ja que la partida de Servicis Socials té de moment suficient consignació per a acabar l'any atenent a les necessitats socials del municipi.

El total de les pagues extres ascendix a 2.617 euros, quantitat que permetrà la instal·lació d'un tendal en el pati de l'Escola Infantil, una demanda que havien sol·licitat els pares el passat estiu i que en breu s'executarà.

Quan l'alcaldessa i el regidor de Cabanes van renunciar a les seues pagues extres en solidaritat amb els funcionaris de l'Ajuntament, l'equip de govern va anunciar que els diners es destinaria a fins socials o educatius i de millores en les instal·lacions escolars.
</p>

Site developed with Drupal