Formulari de cerca

Cabanes aprova els comptes municipals de 2011 sense pujar impostos ni taxes

L'Ajuntament de Cabanes ha aprovat en sessió plenària celebrada el dijous 23 de desembre del 2010 per 7 vots a favor, 3 en abstenció i un en contra, un pressupost total de 6.856.000 euros per a l'exercici fiscal corresponent al 2011.
Uns comptes municipals que es basen en l'austeritat i el realisme per a fer front als reptes que té davant de sí el municipi amb uns pressupostos que no contemplen pujades ni per a impostos ni tampoc per a taxes.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que es tracta d'uns pressupostos adequats per a l'actual situació econòmica que té en compte les actuacions que precisen els veïns del municipi.
Siurana ha comentat que “són uns comptes municipals que són realistes i austeres, d'acord amb la situació actual, que posen un especial accent a augmentar inclús allò relacionat amb Servicis Socials”.
Quant al capítol d'inversions, cal destacar de manera primordial els 2.050.000 euros destinats a la pavimentació de la travessia del nucli urbà de la carretera CV-10, el futur bulevar del municipi.
Una actuació que també compta amb l'aportació de més de 200.000 euros de la Generalitat Valenciana que tot apunta que serà adjudicada a principis de l'exercici pressupostari de 2011.
Una altra de les actuacions importants en matèria d'inversió són els 450.000 euros que es pretenen destinar en l'exercici de 2011 per a l'adquisició de zones verdes.
També s'inclou en estos pressupostos les aportacions municipals corresponents als Plans d'Obres i Servicis (POYS) per a este pròxim exercici municipal.
Es tracta d'una obra a efectuar a Cabanes, la urbanització de la plaça de la Mare de Déu del Bon Succés, així com tres en la Ribera, la pavimentació del camí de l´Atall en la seua tercera fase, la del camí Ermita d'Albalat en la seua segona fase i les obres de substitució del col·lector de sanejament de la Venda de Sant Antoni en la seua tercera fase.

Site developed with Drupal