Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:30
Cabanes analitzarà el potencial de la indústria agroalimentària en la 505 Edició de la "Fira de Sant Andreu"
Cabanes analitzarà el dia 1 de desembre, en el marc de la 505 edició de la Fira de Sant Andreu, el potencial de la indústria agroalimentària local com a alternativa per a la recuperació econòmica.

<p>Cabanes analitzarà el dia 1 de desembre, en el marc de la 505 edició de la Fira de Sant Andreu, el potencial de la indústria agroalimentària local com a alternativa per a la recuperació econòmica.<!--break-->

Davall el títol ‘El gust pel nostre', s'ha organitzat la I Jornada d'Indústries Agroalimentàries, en les que s'analitzarà el passat, present i futur d'esta indústria de la mà d'Intercoop Fruits Secs, l'Oleícola del Penyagolosa i Torrons Sant Lluís. La jornada està dirigida a professionals del sector i tindrà lloc en el Casal Jove, el dissabte 1 de desembre, a les dotze del matí, després de la inauguració de la fira ramadera, prevista a les deu.

El paper de les cooperatives, la situació actual de la indústria agrària local i les possibilitats que la mateixa té com a impulsor de la recuperació econòmica i el seu potencial com a atractiu turístic són alguns dels temes que s'abordaran en la taula redona, en la que participarà també la directora general d'Empreses  Agroalimentàries de la Generalitat, Marta Valsangiacomo, i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Domingo Giner.

D'altra banda, l'Ajuntament està ultimant els premis de la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes, que tindrà lloc el 2 de desembre. Fins al moment han confirmat la seua col·laboració com a patrocinadors diversos càmpings de La Ribera, que oferiran caps de setmana en les seues instal·lacions, així com restaurants i bars locals, amb menjars i sopars per a dos persones. Torrons Sant Lluís aportarà a més lots de productes elaborats amb ametla marcona de primera qualitat, de la que Cabanes és un dels principals productors.
</p>

Site developed with Drupal