Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 17:45
Cabanes amplia l'exposició "35 Moviments a la Província" després de més d'un centenar de visites en la Fira
L'Ajuntament de Cabanes ha decidit ampliar l'exposició 35 Moviments a la Província després de l'èxit de la mostra inaugurada en la recent edició de la Fira de Sant Andreu, quan es van registrar més d'un centenar de visites.

<p>L'Ajuntament de Cabanes ha decidit ampliar l'exposició 35 Moviments a la Província després de l'èxit de la mostra inaugurada en la recent edició de la Fira de Sant Andreu, quan es van registrar més d'un centenar de visites. L'exposició, organitzada en col·laboració amb la Diputació Provincial i Moviment 135, arreplega 35 fotografies dels racons turístics més emblemàtics de la província de Castelló, realitzades per veïns de la província que han fotografiat els llocs més singulars dels seus municipis.

L'exposició es pot contemplar en l'antiga presó de Cabanes, l'edifici annex a l'Ajuntament i part de l'edifici consistorial del segle XV, un dels llocs més turístics de Cabanes habilitat com a sala d'exposicions des de fa anys. L'horari al públic serà de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Amb l'exposició, Cabanes incrementa l'oferta turística del pont de la Constitució per als visitants que es desplacen este cap de setmana. L'èxit de la mostra, que es va inaugurar amb motiu de la Fira de Sant Andreu, ha motivat que s'amplie perquè puga ser visitada durant més dies.

El director territorial de Cultura i Turisme, Fran Medina, acompanyat per la directora de l'Ivacor, Carmen Pérez, van visitar l'exposició i van felicitar l'alcaldessa per la iniciativa. 
</p>

Site developed with Drupal