Formulari de cerca

Cabanes adjudica per 1.351.426'90 euros les obres de construcció de la Travessia CV-10

L'Ajuntament de Cabanes ha adjudicat per un total de 1.351.426,90 euros les obres per a la construcció del futur Bulevar Urbà a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per les mercantils Becsa i Ravi.
Una quantitat que és sensiblement inferior a la quantitat per la qual es va procedir la seua licitació per part de la corporació municipal que va ser de 1.938.788,80 euros.
Es tracta del projecte més important pel que fa referència a la quantia econòmica que ha escomés el consistori des de fa anys el que suposarà acabar este mandat municipal amb una important actuació en infraestructures.
I és que la posada en marxa d'esta “Travessia Nucli Urbà CV-10 a Cabanes” representarà una important millora de la qualitat de vida dels veïns d'este municipi atés que deixaran d'aguantar el pas de 9.000 vehicles diaris per l'interior del municipi.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha mostrat la seua satisfacció per haver tingut l'oportunitat en este mandat municipal de poder adjudicar una obra d'esta important envergadura.
Siurana ha indicat que “amb esta obra que s'ha adjudicat el poble guanyarà en tranquil·litat d'una manera notable ja que la gran quantitat de vehicles que ho travessava ja no ho farà en el futur”.
Unes obres que tenen un termini d'execució que s'ha estimat entre quatre i sis mesos, i que molt bé podrien començar a partir del pròxim mes de març.
La primera autoritat municipal ha recordat, així mateix, que la Generalitat Valenciana aportarà una inversió de 200.000 euros que es destinarà per a la repavimentació del futur Bulevar Urbà.

Site developed with Drupal