Formulari de cerca

Cabanes activa una campanya de millora de l'eficiència energètica

L'Ajuntament de Cabanes es troba duent a terme un projecte d'eficiència energètica en els carrers del municipi a fi d'estalviar de manera notable els gastos produïts per la il·luminació dels mateixos.
Es tracta d'un projecte d'eficiència energètica que compta amb un pressupost de 96.702,55 euros i que s'ha inclòs dins de les actuacions del Fons Estatal per a l'Ocupació i Sostenibilitat Local per al 2010.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que la posada en marxa d'estes actuacions servixen al mateix temps per a millorar l'eficiència energètica i estalviar en gasto lumínic.
Siurana ha dit que “hem vist que es tractava d'una alternativa raonable que farà que tota la inversió que es desenvolupa en un any es puga recuperar en els anys successius de manera ràpida”.
Al mateix temps, este projecte suposarà també centralitzar tot els relacionat amb la il·luminació dels vials públics amb el que també es guanyarà en la racionalització del mateix.
Són actuacions, va agregar la primera autoritat municipal, que van en la línia de racionalitzar les actuacions que sorgixen des del consistori sense que es minve la qualitat de vida dels veïns del municipi.
I és que esta actuació suposarà un estalvi energètic estimat en el 40 per cent del gasto que es realitzava en l'actualitat i de seguir amb els terminis previstos s'espera que acabe a finals d'este mes de gener.

Site developed with Drupal