Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dimecres, Octubre 30, 2013 - 08:30
Cabanes acollirà la XVII Gala de l'Esport Provincial
Cabanes acollirà el 15 de novembre la XVII Gala de l'Esport Provincial i homenatjarà el periodista José Herrera Boira

Cabanes acollirà el pròxim dia 15 de novembre la XVII Gala de l'Esport Provincial, un acte en què es rendirà homenatge al periodista i professor veí de Cabanes José Herrera Boira, difunt enguany.

 

La Gala de l'Esport Provincial es dóna cita per primera vegada a Cabanes per a premiar la trajectòria dels esportistes i reconéixer l'esforç i dedicació tant dels professionals com dels aficionats, un treball que representa en paraules de l'alcaldessa Estrella Borrás “treball, constància i ambició diària, valors clau en els moments en què vivim”.

 

El regidor d'Esports, José Nos, ha volgut a més agrair a les institucions, principalment a la Diputació Provincial, i a l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló el fet d'haver triat Cabanes per a la celebració de la Gala. “És per a nosaltres un honor rebre els esportistes i reconéixer-los el seu esforç. Comptem a més amb una àmplia representació d'esportistes locals que dia a dia realitzen un treball de superació digne d'admiració”.

 

Tant l'alcaldessa com el regidor han tingut paraules de record per a José Herrera, que durant molts anys de la seua vida va dedicar el seu temps al periodisme esportiu i va col·laborar activament amb els mitjans de comunicació provincials. “El seu record està present, i sens dubte esta Gala de l'Esport Provincial a Cabanes és la millor manera de rendir-li l'homenatge que es mereix”, va concloure la primer edil.

Site developed with Drupal