Formulari de cerca

Cabanes acollirà el dissabte 24 de setembre la XVIII Trobada de Bandes de Música amb més de 500 participants

Cabanes serà escenari el dissabte, dia 24, de la XVIII edició de la Trobada de Bandes de Música, que reunirà a 500 músics de tota la província de Castelló.

L'acte s'emmarca en les trobades de bandes que s'organitzen en la província per a la promoció cultural i la difusió de la música, fomentant la cultura i principalment quelcom tan arrelat als municipis de Castelló com és les bandes de música.

La Trobada de Cabanes comptarà amb la participació de la Unió Musical Castellonenca, l'Associació Musical Vall d'Albense, la Unió Musical Lira Borriolenca, l'Associació Cultural ‘Amics de la Música' de Sant Joan de Moró, la Lira de l'Associació Cultural La Roca de Vilafamés, la Societat Musical Santa Cecília de Vilanova d'Alcolea, l'Associació Unió Musical del Grau de Castelló, la Unió Musical Covarxina, l'Associació Musical Castalia i la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes.

Les deu bandes participants seran rebudes a les cinc de la vesprada en Els Escoles Velles de Cabanes i mitja hora més tard, tindrà lloc la recepció d'autoritats en la plaça de l'Església, des d'on començarà el cercavila dels músics per la població, un cercavila que finalitzarà amb la interpretació per part de tots de l'Himne Regional de la Comunitat Valenciana.

L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha animat a tots els veïns “de Cabanes i de la província a disfrutar de la música que estes bandes oferiran” i ha agraït a totes les agrupacions musicals la seua participació en la Trobada. “Com a poble amfitrió, posarem tota la il·lusió que un esdeveniment musical d'estes característiques es mereix. La Comunitat Valenciana és terra de músics i sobretot, de bandes de música, i prova d'això és esta Trobada, que arriba gràcies a l'esforç de la Diputació Provincial de Castelló i de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat”.

Site developed with Drupal