Formulari de cerca

El bulevard de Cabanes estarà acabat a finals de 2011

Amb un pressupost d'1,3 milions d'euros, el vial millorarà la zona amb voreres i arbratge.
Les obres del bulevard de Cabanes estaran finalitzades a finals d'any, una obra que ha comptat amb un pressupost que supera els 1,3 milions d'euros, finançats per l'Ajuntament.
Els treballs, que avancen a bon ritme, permetran desviar el tràfic de la CV-10, la qual cosa implicarà notables millores per a les vivendes d'ambdós costats de la carretera, així com la consegüent reducció de perillositat. El nou vial urbà entrarà en funcionament, si es complixen tots els terminis, a principis de l'any que ve.
L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha assenyalat les notables millores que suposarà el vial quan entre en funcionament “el que sens dubte ens rescabalarà de les molèsties per haver tingut les obres en els últims mesos”. A més de reduir la contaminació acústica, el bulevard representarà una adequació de l'entorn, amb àmplies voreres i arbratges i dos carrils per a la circulació de vehicles, un per a cada sentit. Les obres estan finançades per l'Ajuntament de Cabanes, i la Conselleria d'Infraestructures aporta una part del pressupost per a l'asfaltat de l'andana central.
Les obres van ser adjudicades la passada primavera i han tingut un termini d'execució de sis mesos, temps que l'accés a Cabanes per esta zona ha estat tallat al tràfic.

Site developed with Drupal