Formulari de cerca

Borrás es compromet a governar a Cabanes amb "humilitat, comunicació i transparència"

La nova alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, es va comprometre ahir en la seua presa de possessió a governar seguint els principis de transparència, comunicació i explicant el per què de les coses “ja que es el mínim que se li pot donar a l'administrat”.

La nova alcaldessa va ser anomenada amb els vots dels set regidors del PP. Prèviament al seu nomenament, va prendre possessió del seu càrrec com a regidora Eva Escuriola Herrasti, que ocupa la plaça d'edil que deixa vacant Francisco Artola.

Borrás, que afronta així el seu mandat després de la renúncia de Francisco Artola, va rebre emocionada la vara de comandament de mans del seu antecessor en el càrrec, a qui va agrair “la confiança que has depositat en mon, pel teu suport i per tot el que hem compartit en enguany de camí junt”.

Estrella Borrás va estar acompanyada pel president del PP provincial i president de la Diputació, Javier Moliner, i la secretària general provincial i consellera Isabel Bonig, així com diputats i alcaldes de la província, com Francisco Martínez, Luis Martínez, José Pons o Rafael Albert, entre altres, que van voler compartir amb ella este moment. El president Javier Moliner i la secretària general provincial van avalar a la nova alcaldessa, que ahir es va afiliar al Partit Popular ja que en les eleccions de 2011 va concórrer com a independent.

Estrela Borrás va tindre en la seua presa de possessió paraules de record per a son pare “mon pare va ser membre de la UCD i va participar activament en el procés de la transició a Castelló i com a regidor de Cabanes amb Ximo Pastor com a alcalde” i sa mare “a la que dec la nostra educació, ja que va estar sola a València amb nosaltres mentres mon pare vivia a Cabanes per motius de treball”. Va recordar a més al seu germà, cunyada i nebots “Pau, el més xicotet, m'ha demanat que diga en este acte que ells em recolzen plenament” així com a amics i veïns de Cabanes “per l'afecte que m'han demostrat en estos dies”.

Imatges: 
TPOSESION-P.JPG
TPOSESION.JPG
Site developed with Drupal