Formulari de cerca

El bisbe beneïx la nova capella del Santíssim i la Sagristia de Cabanes

El Bisbe de la Diòcesi Segorbe-Castelló, Casimiro López, va beneir ahir la nova capella i la sagristia de l'Església de Cabanes, en un acte molt emotiu que va reunir a centenars de veïns en l'Església parroquial de Sant Joan Baptista. Les obres han durat un any i han sigut finançades per la parròquia.

Monsenyor Casimiro López va inaugurar a més les sales on s'exposaran les col·leccions museístiques que contenen els béns de l'Església i el tresor i aixovar de la Mare de Dèu dels Santes. Després de la benedicció i la inauguració es va celebrar una missa d'acció de gràcies. El Bisbe va estar acompanyat pel rector de Cabanes, Mossén Albert.

Durant l'acte es van descobrir a més les noves obres de Vicente Traver Calçada, realitzades en honor de Sant Joan Baptista, patró de Cabanes. L'artista va estar present ahir a Cabanes, acompanyat pel director territorial de Patrimoni, Francisco Medina, junt amb l'alcalde, Francisco Artola, i la corporació provincial. Tant Medina com l'alcalde de Cabanes van destacar la qualitat dels treballs realitzats. El primer edil va agrair en nom de tots els veïns l'aportació de Traver Calçada a l'Església de la població.

Imatges: 
obispo-peq.JPG
obispo.JPG
Site developed with Drupal