Formulari de cerca

La biblioteca de Cabanes s'inclourà en la Xarxa Pública Valenciana

La regidora de Cultura aconseguix el suport de la Generalitat per a agilitzar els tràmits i afirma que l'ampliació de la superfície actual serà una realitat per al pròxim exercici.
Cabanes ha iniciat els tràmits per a incloure la seua biblioteca municipal dins de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, dependent de la Direcció General del Llibre i Biblioteques, després de donar llum verd a l'ampliació de l'edifici actual a fi d'arribar als 150 metres quadrats que es requerixen perquè el centre de lectura municipal puga incloure's en la xarxa.
Així ho ha explicat la regidora de Cultura, Estrella Borrás, que ha assenyalat que en estos moments els tècnics municipals ja estan estudiant la possibilitat d'incloure en la superfície actual els metres que falten fins a arribar al mínim establit. Borrás ha assenyalat que esta serà una actuació prioritària en els pròxims mesos, tal com portava reflectit en el seu programa electoral el Partit Popular. “La millora de la biblioteca municipal ha sigut en estos primers mesos de govern una de les nostres prioritats”, va indicar l'edil.
Així, Cabanes comptarà amb una biblioteca dins de la Xarxa autonòmica que permetrà a més formar part de la Xarxa Electrònica de Biblioteques Públiques Valencianes, la qual cosa suposarà un benefici notable en la dotació de fons bibliogràfics, entre altres, dels que es beneficiaran tots els veïns de la població.
L'Ajuntament de Cabanes ha aconseguit a més el compromís de la Generalitat Valenciana per a agilitzar al màxim la tramitació. Des de l'equip de govern local es posarà a disposició de la delegació del Consell a Castelló el projecte d'ampliació de la biblioteca actual a fi d'iniciar com més prompte millor la inclusió de la biblioteca en la Xarxa Pública.
La regidora de Cultura ha agraït l'ajuda del Consell i s'ha compromés que el projecte per a dotar a la biblioteca dels metres necessaris fins a arribar als 150 metres exigits siga una realitat per al pròxim exercici.

Site developed with Drupal