Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dijous, Abril 10, 2014 - 11:00
Bases de les Beques de Formació per a l'Oficina de Turisme de Cabanes
Es convoca la concessió de dos beques de formació per a l'Oficina de Turisme de Cabanes, una per al punt d'informació turística de Cabanes i una altra per al punt d'informació ubicat en la Platja de Torre la Sal.

La duració de les beques serà de tres mesos (juny, juliol i agost) i estarà dotada amb la quantitat de 500 euros bruts mensuals. Els candidats a obtindre estes beques hauran de posseir el veïnat administratiu a Cabanes, tindre els 18 anys complits i trobar-se cursant alguna de les següents ensenyances oficials: Cicles Formatius de Formació Professionals o Ensenyaments universitaris de Grau, Diplomatura o Llicenciatura i no estar disfrutant d'una altra beca o ajuda de la mateixa o anàloga finalitat, així com no desenvolupar una activitat laboral durant el període de gaudi de la beca.

Els interessat a obtindre una de les beques de formació hauran de presentar la seua sol·licitud en el Registre General de l'Ajuntament de Cabanes. El termini per a presentar les sol·licituds serà fins al 10 d'abril del 2014.

Punxe ací per a veure les bases

Site developed with Drupal