Formulari de cerca

Autoritzada la creació de l'Escola Infantil per part del Consell

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publica en la seua edició del 24 del juliol del 2009 l'autorització del Consell Valencià per a la formalització del conveni per a autoritzar una Escola Municipal Infantil.
Un nou equipament educatiu destinat als xiquets d'1 a 3 anys en el seu primer cicle amb un total de 28 places que entrarà en vigor el curs escolar 2009-2010 a fi de conciliar la vida familiar i laboral.
Un equipament que substituirà a les funcions que realitza actualment la Ludoteca Municipal i que amb este conveni veurà millorat de manera notable el servici que presta tant als alumnes com a les seues famílies.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat la seua satisfacció després de conéixer esta autorització que suposarà un canvi positiu per a la millora de la qualitat de vida dels més xicotets i de les seues famílies.
Siurana ha apuntat que "es tracta d'un pas més a poder millorar de manera gradual una de les qüestions que més importen als veïns del municipi com és el tema educatiu, i des del seu inici, des de l'escola infantil".
Una Escola Infantil que, per la seua banda, començarà amb vista al pròxim curs escolar 2009-2010 amb dos Unitats amb capacitat per a albergar un total de 28 xiquets i xiquetes, amb possibilitat de servici de menjador.
En concret, una Unitat serà per a xiquets d'1 a 2 anys d'edat, amb un total de 13 places escolars, i la Unitat restant per a xiquets de 2-3 anys, amb capacitat per a poder albergar a 15 places escolars.
Al mateix temps, l'Escola Infantil entrarà a forma part de la xarxa de la Conselleria d'Educació amb el que s'impartirà el currículum de l'educació infantil actualment en vigor.

Site developed with Drupal