Formulari de cerca

Les associacions locals es van bolcar en l'organització de les festes de Cabanes

Les associacions de Cabanes van ser verdaderes protagonistes en esta edició de les festes d'agost 2012, en honor de Sant Joan Baptista i Sant Roc, que la població va celebrar del 4 al 12 d'agost. El Club Running i l'Associació Joves Cabanes han donat enguany un impuls a les festes, amb l'organització de diversos actes que s'han consolidat com alguns dels més importants del programa.
És el cas de la III Carrera Infantil, organitzada pel Club Running, o la III edició dels "Autos Locos", que es va celebrar un any més gràcies a l'Associació Joves Cabanes. En ambdós casos van comptar amb la col·laboració dels principals empresaris hostalers de Cabanes que d'esta manera es van implicar en els festejos, com són el bar restaurant l'Hostal, La Trobada, el Bar Toni o la Tasca l'Aveall, així com establiments com el Supermercat Próxim o l'Estanc de Cabanes.
El Club Running Cabanes és un dels col·lectius més actius del municipi, encarregat entre altres de la Marxa a Peu per Cabanes, que es va celebrar a la primavera,i que en l'última edició van aconseguir reunir a més de 300 participants. En esta ocasió, a més de la III Carrera Infantil, amb la que l'organització va pretendre introduir als més xicotets en les pràctiques esportives,també van celebrar el divendres 3 d'agost, a les 21 hores, la Marxa Nocturna pel terme, que va eixir des de la Plaça dels Hostals.
L'Associació Joves Cabanes és un altre dels col·lectius més implicats en les festes, junt amb altres com el Club Ciclista Cabanes, l'Associació de Jubilats o les Ames de Casa Ildum, que també van participar activament. Conegudes són "les Festes de la Joventut" de Cabanes, que han aconseguit ja la seua segona edició. Així com la seua implicació en la vida cultural i festiva de la població. Enguany, com ocorre des de fa tres, van tornar a activar tota la seua imaginació en la III edició dels "Autoa Locos", la carrera més atrevida que va recórrer els carrers de Cabanes a partir de l'una de la matinada el dilluns dia 6 d'agost.

Imatges: 
JOVES-RUNNING-P.JPG
JOVES-RUNNING.JPG
Site developed with Drupal