Formulari de cerca

Arturo Casanova retorna a primera línia de la competició amb la seua presència en el Tuareg Rallye

El pilot de Cabanes, Arturo Casanova, torna a estar en la primera línia internacional de la competició de les motos amb la seua participació en el “Tuareg Rallye” després d'estar més d'un any sense competir a causa d'una lesió.
Es tracta d'una competició que començava el seu camí el 14 de març i que conclourà el 22 de març, una prova que s'iniciava a Almeria i que transcorrerà per territori del Marroc.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha expressat la seua satisfacció per poder tindre Arturo Casanova en plena forma i disposat a la competició en un món tan competitiu com és l'esport de les dos rodes.
Siurana ha manifestat que “sempre és una bona notícia que un esportista de la talla d'Arturo Casanova estiga preparat per a poder competir, màximament després d'haver estat lesionat una llarga temporada.
És una competició, la “Tuareg Rallye”, que compta amb un recorregut d'aproximadament 2.500 quilòmetres per un exigent traçat a l'altura de bons pilots com és el cas d'Arturo Casanova.
Una carrera pel desert per a jeeps i motos amb un recorregut que comporta travessar moltes dunes, rius secs i difícils pistes de muntanya en alternança a pistes veloces.
El pilot de Cabanes participa en la prova amb una moto Alfer PKL 525 en una competició en què s'han inscrit un total de 22 motos i 40 cotxes, dels que tan sols 2 són de nacionalitat espanyola.
Sens dubte, una bona notícia per als amants d'este esport de les dos rodes que espera que la presència d'Arturo Casanova en este rallye només siga l'inici de la seua participació en proves més competitives.

Imatges: 
ARTURO-A.JPG
ARTURO-B.JPG
Site developed with Drupal