Formulari de cerca

Arturo Casanova, participa per primera vegada en el Rallye dels Faraons

El pilot local Arturo Casanova prendrà part en el prestigiós Rallye dels Faraons que tindrà lloc del 5 a l'11 d'octubre amb eixida en la capital egípcia, El Caire, considerada una de les proves més emblemàtiques del calendari anual.
Es tracta una vegada més de la presència d'Arturo Casanova en una de les proves punteres del panorama de raids, després de la seua participació en el Paris-Dakar o en la Baixa Aragó, entre altres.
El Rallye dels Faraons compta amb una important participació de pilots sent la primera vegada que presa part en el Rallye dels Faraons, quan porta celebrant-se des de fa deu anys en el calendari internacional.
És una prova que forma part del calendari d'actuacions puntuables per al Mundial i es tracta d'una competició que té una gran perillositat per les dunes i les altes temperatures.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, per la seua banda, ha mostrat el seu total suport a la presència del pilot local en una prova del prestigi de la del Rallye de Faraons.
Siurana ha manifestat que "esperem que Arturo finalitze la competició, que ja de per si seria un èxit, i que tinga finalment un bon lloc en la competició".
La primera autoritat municipal, finalment, ha indicat que el consistori col·labora amb esportistes com Arturo Casanova per a promocionar l'esport com una forma de promocionar Cabanes.

Site developed with Drupal