#
13
0
Servicis
165

Aprovació del pressupost 2018

Cabanes aprova el pressupost per al 2018 i ratifica la renuncia de Virginia Martí a l'alcaldía

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

L’Ajuntament de Cabanes ha aprobat en el ple de dijous 30 de novembre, els pressupostos per al pròxim any 2018 amb un increment de 108.000 euros corresponents a un contracte d’arrendament i explotació d’unes parcel·les propietat de l’Ajuntament on s’extreu torba per un valor de 50.500€ i l’increment de fons destinats als Plans Provincials d’Obres i Serveis de la Diputació.

Els esforços inversors s’han centrat en el capítol 2 de despeses corrents i serveis augmentant les partides de socorrisme, creant una partida per a neteja de senders que fomenten recorreguts turístics i la creació d’un servei d’Assistència Domiciliària per personal especialitzat. S’ampliarà el contracte de jardineria igual que els fons corresponents al manteniment de vies públiques. També està prevista una dotació per a la creació d’una escola vespertina i matinera així com una possible implementació de la jornada continua.

Des de l’Equip de Govern de Progrès s’ha destacat que es tracta d’un pressupost molt estudiat, continuant amb la línia del de l’any anterior, “que s’ajusta perfectament a la realitat de Cabanes”. Aquesta decisió continuista “s’ha pres tenint en compte el bon funcionament del pressupost del 2017”.

El ple també ha aprovat la renúncia de Virginia Martí com alcaldessa i Sole Segarra prendrà el relleu, de moment, com a primera edil en funcions. El pròxim dia 16 de desembre es durà a terme la sessió per fer efectiu el canvi de mandat encara que l’organigrama del consistori no canviarà. Martí mantindrà les regidories d’Hisenda, Turisme i Esports i Segarra continuarà al front de les àrees d’Activitat Econòmica, Educació, Formacio i Ocupació.

Etiquetes