Formulari de cerca

Adif anuncia que estudiarà l'acondicionament i posada en funcionament de l'estació de Cabanes

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha anunciat a l'Ajuntament de Cabanes el trasllat de la petició a la seva Adreça de Patrimoni i Urbanisme per al seu anàlisi i estudi.

Segons la missiva remesa al consistori, des de la Gerència Territorial Est de Adif se li comunica a l'alcalde de Cabanes que han enviat rebut de la seva proposta de condicionar i posar en marxa l'estació de tren.

Així mateix, des d'Adif se li comunica a l'Ajuntament de Cabanes que es posaran en contacte amb el mateix per a traslladar-los les consideracions que hi haguera sobre este assumpte.

I és que l'Ajuntament de Cabanes remetia a mitjan mes de gener una carta a Adif reclamant que reactivés l'antiga estació de trens del municipi.

Unes instal·lacions que en l'actualitat es troben en desús i que estan situades en la Ribera de Cabanes, concretament en els veïns de la Venda de Germán, coneguda com Partida de l' Estació.

L'exigència de la reobertura de l'estació ferroviària vindria com a conseqüència del desenvolupament urbanístic que ha engegat el municipi de Cabanes.

Per a avalar esta reclamació, des del consistori es recorda que la xifra d'autoritzacions per a construcció de vivendes s'eleva a les 6.000 en el Programa d'Actuació Integrada (PAI) de Torre la Sal. Un número que, per la seva banda, es podria ampliar fins a la xifra de les 43.000 que són els vivendes que preveu el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU).

Site developed with Drupal