Formulari de cerca

Activitats culturals - Carter Real

L'Ajuntament de Cabanes ha organitzat "Les jornades d'Animació a la Lectura", una activitat educativa que està dirigida als nens i nenes en edats compreses entre els 8 i els 12 anys.

Unes jornades que se celebraran els dies 27 i 28 de desembre, així com els dies 2, 3 i 4 de gener en les instal·lacions de la Casa de la Cultura, anteriorment anomenades "escoles velles".

 Es tracta d'una activitat que té lloc durant les vacances escolars de les festes de Nadal i Reis que conta amb una gran acceptació ja que fins al moment s'han apuntat un total de 55 nens.

Des del consistori, es confia que aquesta activitat conti amb l'acceptació dels escolars que participen pel que, a més, tots ells contaran amb un diploma, i un llibre per als guanyadors.

I és que la lectura, per la seva banda, s'ha convertit en un dels pilars del sistema educatiu pel que apareix com d'enorme importància que s'animi i es fomenti des d'un principi.

Per altra banda, el consistori informa que el diumenge, 23 de desembre, a partir de les 16:00 hores, arriba fins al municipi el Carter Real per a atendre les peticions dels més petits.

Aquest representant dels Tres Reis Mags d'Orient, Melchor, Gaspar i Baltasar, atendrà als nens i nenes en les mateixes dependències de la Casa consistorial, com ve sent tradició.

Site developed with Drupal